Backgrounds by MyCuteGraphics.com
-->

Friday, 17 June 2011

PENYU ! tunggu kehadiran akuu .


assalamualaikum!

hurm . smenjak 2 menjak nie . blog ni dah terabaii . kebizian melanda . 

alhamdulillah !
tak sia2 aku menolak matrikulasi dan menunggu rayuan u !

akhirnya , aku dpat masuk universiti malaysia terengganu ! yeahh.
na na na ganu kita .

jaohh bhaiii dari johor ke terengganu !
aishh . mmg aku ni mnjadi perantau sjk form 1 ag . nasib nasib !
sob sob sob ! ;'( mst tak dpt balek slaluu .

so , minggu ni amtlah bizi ngan medical check up bagaii . xray lah .
 first tymee aww aku buat mdcal checkup  ni . 
cuakk gak . but semua nya berjalan dgn lancar skali . hoyehh ! 
even ada part2 yg aku tak selesa . haha 

-situasi d kedai gambar- 
aku : nak tgkap gmbar passport .

abg kacak : oke , duduk kat situ .

aku: sini ?? erghh . oke . *muka segan .

abg kacak : 1 2 3 ! snap  .

aku: aishh . cptnye . senyum pon baru separuhh ni . hahaa

abg kacak: okeh . ni dia .*sambil tunjuk gmbar yg dia snap td kat aku .

aku: jap2 . abg , skali lagii boleh . *muka poyo .

abg kacak : bolehh . snap !

aku: yg mne gambar satu gmbr first ? *konfius sbb aku tgk sama jeh . hee

abg kacak : *sambil tunjuk gmbar first n second tu .

aku: jap2 . mne satu gmbar first , n mne satu gmbr second . haha ! hurm ! gmbar yg first td lahh . *muka tak bersalah! hahaa

abg kacak : oke , stgh jam lagii siap ! * muka pndang tempt laen .

hahaha ! abg tu muka takde perasaan . kalau boleh nak je aku soh dia snap gmbar aku bnyk2 .
ehhee ! tgkap gmbar pon cam malu2 . haha . nsb baek kacakkk . ewww

isnin ni dah dftr .
so

dgn ini terlepass ahh aku utk ngadap cerita2 fav .
nsb baek NORA ELENA dah abes . heee!

 MARIMAR , JUVANA , THREE SISTERS n seangkatan lah!
hurm . takdapt lahh nak layann ag .

**dah takde ngadap tv pagi2 gara2 citer korea(three sisters ) ,  dah tgk smpai 112episod beb.
haiyaaa ! 


**ermm , tak dpat mkn bnyak2 ag . haha ! konfemm akn rindu msakan mak yg hingga menjilat jarii !
konfem berat bdn ak turun lps nie . yeahh! suke2 .

** takdpt nak on9 fb slaluu n update blog ag .

** tak dpat lahh nak tido berjam2 mcm kat umah ag . haha !

** aku akn merindui semua ! huwaaa ...

yeahhh! pergi dgn semangat yg tinggi .
hoyehhh !
excited nak tgkap penyuu . haha ! takde kerja laen ke .





-mcm nak pindah terus pon ade coz brg ak je penuh dlm kereta . hehee !-

wish me luck yeahh !




merenung masa depan gituu ! ahhaa


3 comments:

HaNa Hani said...

amboiyh..jauhnye merantau!
gud luck di ganu
^_^

Gua Syed said...

Wow.. welcome².. good luck.. :) wish u success always..

farahin nadia,, said...

thankg eh hana hani ngan gua syed . tu lahh . jaohh gilerr . thanks again !