Backgrounds by MyCuteGraphics.com
-->

Sunday, 12 June 2011

JOM JOIN REVIEW BLOG and GIVEAWAY by CIK BUBU




kalau korang nak join n dapat hadiah + mcm2 ag . meh klik SINI !
meh kelik meh kelik !
rugii ahh kalau tak pegi blog cik bubu nie ! JOM 

hye2 sume . first tyme tauu  aku join giveaway ni . sje2 nak try kan . kan .

aku tau giveaway ni drp facebook! aku mmg suke on9 fb pepgii nie .
tetibe rase tertarik nak masuk . cik bubu ni myclassmate time f5 lahh .

mmg tabikkk springgglahh kat cik bubu ! 
ye ar . followers dah nk mencecah ribuu beb ! jeless nye . baru bbrp bulan cik bubu buat blog .
aku nye baru nak masok 50 org jeh . sadis betol . hhee ! 

okeh ! 

kenapa mengapa cik bubu harus review blog aku nie .

- blog ni baru je terhasil kann . so , soh cik bubu promote lahh sikit . kasi trafic melambung2 gituu !
(bukan mael lambung) hahaa.

- blog aku ni penuh dgn cerita2 yg menarikk . ececeehhh !

- nak gak femess cam cik bubu ! kita kan kawan kan kan . hehee.

- nak naikkan follwers n bolehh bagii informasi n cerita2 yg lebihh menarik kpd semua !

- tak dpat hadiah pon takpe . janji blog ni dpat d promote gituu ! 
(dalam hati nak shawl tu ) hehee!


-cik bubuuu yg comel . PILIH lah neko ! lalalalala



2 comments:

cik bubu said...

thnks join paeyn ^^
gudluck ! (: jampi jampi la kasi random.org pilih kamu~ hehe

farahin nadia,, said...

hehee ! welcome . okehh ! nnt paeyn fuhh fuhh kan bior terpilih .