Backgrounds by MyCuteGraphics.com
-->

Wednesday, 18 May 2011

gaya tidur yg mane menjadi idaman kalbu ! haha



assalamualaikum !

hari nie saje2 nak share pe yg aku baca lah kan .
menda nie takdelah 100% betul . tp maybe lah kan sikit2 . nama pon kajian .
so
.
.
meh kita tgk gaya tidur korang !

/wahaha

1) tidur mengiring dan sebelah tgn di ats tubuh .

>seorang yg lemah lembut , berbudi bahasa  dan ikhlas .
namum , bukanlah seorang yg sempurna . beljar dr kesilapan  utk meningkatkan keyakinan diri .
kebahagian sering muncul dlm diri . seorang yg sopan !

*mcm gaya tidur ak jeh . heehe 


2)  tidur terlentang dan kaki terbuka 


>seorang yg sukakn kebebasan dan gemar menonjolkan diri . walaupun begitu , mempunyai sifat penyayang dan suka dgn keindahan .seorang yg boros ! haha. satu lagi sikap ialah suke pada gosip !

3)tidur mengiring dan sebelah kai di atas .


>seorang yg suke mengeluh dan mengadu tentang sesuatu perkara .seorang yg mudah gementar .
kadangkala sesuatu hal kecil pon boleh menjdikan anda terlebih gembira atau terlalu sedih.
seorang yg mudah tertekan !
4)tidur mengiring dan baring pada satu sisi 



seorang yg mempunyai keyakinan tg tinggi .
>berjaya di atas usaha sendiri dan tidak mengenal erti putus asa . seorang yg hebat !

5) tidur meniarap 

>seorang yg tidak berfikiran terbuka . seorang yg kurang berhati2 dan tidak teratur.
seorang yg bermasalah ! 


6)  tidur mengiring dan badan meringkuk 

>seorang yg mementingkan diri sendiri , kuat cmbru  dan pendendam .  seorng pemarah !so ,hati2 .
???



7)   tidur dgn tgn di belakang kepala 

seorang yg bijak dan bersungguh2 ketika belajar . seorng yg suke berangan-angan dan mempunyai idea yg mencurah2 . even , kdg2 idea tu pelik dan sukar utk diikuti oleh org lain .
mampu menjga keluarga dgn baik namun sukar untuk menyayangi org lain . seorang yg cerewet !





8)    tidur dgn kaki bersilang .

>jarang2 aku jmpa org tido cenggeni . haha
seorang yg obses pada sesuatu perkara . kalo dah minat sesuatu benda mmg sukar nak lupakan .
seseorang yg suke memikirkan diri dan gemar bersendirian . walaupun mempunyai sifat tolak ansur tp sukar untuk menerima perubahan. seorang yg fanatik !








okeh , tu jeh gaya2 tidur yg dijumpai . haha


chill ! 




suke?? klik lah like . 

4 comments:

Farah Wahieda Azman said...

selesai follow kau.
follow aku balik eh :)

farahin nadia,, said...

okehh ! no hal lah . ^-^

HonEyBuNNy said...

ada jugak betulnya tau cara ila tido..jeng3...hehe

farahin nadia,, said...

tol tu ilaa . hehee